Vill du besöka oss?

Välkommen på våra Öppet Hus-dagar under hösten, vintern och våren.

Du kan också besöka oss som ”Skugga”. Besök och skugga en klass en dag eller några timmar. Läs mer nedan!

Kontakt

Kontakta oss på tel 0721-72 91 21

Öppet Hus

Höstens Öppet Hus är avslutat och hade du inte möjlighet att besöka oss då har vi ett nytt i januari som vi genomför på liknande sätt.

Öppet Hus äger rum tisdag 19 januari klockan 16:30 – 19:30. Även detta Öppet hus genomför vi med tidsbokning. Maila eller ring och boka ditt besök. Det går bra att maila till camilla.rosenqvist@hyg.se alternativt ringa 0721 – 729 121 och boka ett besök.

I besöket ingår en visad rundvandring av skolans byggnader. Lärare följer med och besvarar frågor under ditt besök. Har du särskilda frågor riktade till ex specialpedagog finns även hon på plats.

Inför Öppet hus är det viktigt att tänka på följande:

Vi ber er begränsa antal per familj till 2 stycken. Om det är absolut omöjligt diskutera detta i samband med att du bokar tid.

Vi kommer endast ha gånggrinden öppen och i de flesta fall kommer personal stå vid grinden och välkomna er. Detta gör vi för att säkerställa att vi inte har någon trängsel.

Innanför dörrarna till huvudbyggnaden finns handsprit och munskydd. Samtliga lärare kommer att bära munskydd och har du inget eget med dig får du av oss.

Under Öppet Hus i januari blir det ingen servering av grillat eller kaffe.

 

Funderar du sedan på att komma och skugga så bokar vi en tid

När är det dags då för Öppet Hus? Nedan ser du tiderna!

Tisdag 17/11 – 20 16:30 – 19:30

Tisdag 19/1 – 21 16:30 – 19:30

Lördag 8/5–21 10:00 – 13:00

Skugga för en dag?

Ibland behöver man se hur det fungerar en vanlig dag i skolan innan man bestämmer sig. Självklart kan du då komma och besöka och skugga en klass för en dag eller några timmar. Det du behöver göra är att boka en dag för skuggning.  Du behöver dels ta kontakt med din SYV på din skola, dels ta kontakt med oss så vi kan boka en dag. Du kan också be din SYV på skolan ta kontakt med oss och boka en dag.

Boka möte för mer information

Kanske känner du att du vill komma hit på ett bokat möte för att få mer information kring skolan. Det går naturligtvis bra. Ta kontakt med oss så fixar vi en tid som fungerar. Maila eller ring 0721-72 91 21

Broschyr 2021/2022:

Gymnasiefolder2020

Det finns bra busskommunikationer.
Från busstationen tar det mellan 5-10 minuter att gå till skolan.