Vill du besöka oss?

Välkommen på våra Öppet Hus-dagar under hösten, vintern och våren.

Du kan också besöka oss som ”Skugga”. Besök och skugga en klass en dag eller några timmar. Läs mer nedan!

Kontakt

Kontakta oss på tel 0721-72 91 21

Nedan ser du tiderna vi har Öppet Hus under läsåret.

  • Tisdag: 25/10 – 22 kl 16:30 – 19:00
  • Tisdag: 31/1 – 23 kl 16:30 – 19:00
  • Lördag: 6/5 – 23 kl 10:00 – 13:00

Tisdag 25 oktober är det dags för Öppet Hus.Restriktioner har upphört men vi önskar ändå en bekräftelse på besök då vi då bättre kan planera in för just ditt besök. Maila eller ring för att boka ditt besök. Det går bra att maila till camilla.rosenqvist@hyg.se alternativt ringa 0721 – 729 121.

I besöket ingår en visad rundvandring av skolans byggnader. Lärare följer med och besvarar frågor under ditt besök. Har du särskilda frågor riktade till ex specialpedagog finns även hon på plats. Eventuellt kommer vi även att grilla en korv alternativt bjuda på kaffe och fika.

Inför Öppet hus är det viktigt att tänka på följande:

Vi ber er begränsa antal per familj till 3 stycken. Om det är absolut omöjligt diskutera detta i samband med att du bokar tid.

Ingång sker ungefär mitt på byggnaden sett från vägen. Det står klart skyltat ovan Ingång med pil.

 

Funderar du sedan på att komma och skugga så bokar vi en tid

Skugga för en dag?

Ibland behöver man se hur det fungerar en vanlig dag i skolan innan man bestämmer sig. Självklart kan du då komma och besöka och skugga en klass för en dag eller några timmar. Det du behöver göra är att boka en dag för skuggning.  Du behöver dels ta kontakt med din SYV på din skola, dels ta kontakt med oss så vi kan boka en dag. Du kan också be din SYV på skolan ta kontakt med oss och boka en dag.

Boka möte för mer information

Kanske känner du att du vill komma hit på ett bokat möte för att få mer information kring skolan. Det går naturligtvis bra. Ta kontakt med oss så fixar vi en tid som fungerar. Maila eller ring 0721-72 91 21

Vår nya interaktiva broschyr

Det finns bra busskommunikationer.
Från busstationen tar det mellan 5-10 minuter att gå till skolan.